ΔΑΠ- ΝΔΦΚ – Ποιοι έιμαστε

08 Μαρ ΔΑΠ- ΝΔΦΚ – Ποιοι έιμαστε


ΔΑΠ- ΝΔΦΚ – Ποιοι έιμαστεdap12141746_10153341444054842_6931003674895895340_n

 

   Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι η μεγαλύτερη φοιτητική νεολαία της χώρας, με περισσότερα από 10.000 μέλη σε όλη την Ευρώπη, σε 30 πόλεις της Ελλάδας και 50 του εξωτερικού. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ εδώ και 29 χρόνια με τη στήριξη της φοιτητικής κοινότητας και την αναγνώριση ως τη μοναδική αξιόπιστη δύναμη στα Ιδρύματα της χώρας.

   Με αδιάκοπη προσπάθεια των στελεχών μας, έγκυρες παρεμβάσεις και καινοτόμες ιδέες, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθιερώθηκε στη συνείδηση του Έλληνα φοιτητή και σπουδαστή ως μια υπεύθυνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση.
Στόχος μας και όραμα μας μέσα από τις φοιτητικές εκλογές, που διεξάγονται κάθε χρόνο, είναι να δημιουργήσουμε, όλοι μαζί, τις απαραίτητες συνθήκες για τη δημιουργία του σύγχρονου και ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου που επιθυμούμε.

   Ειδικότερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την πραγματική αλλαγή που είναι αναγκαία να επέλθει σ’ ένα απ’ τα ιστορικότερα Πανεπιστήμια της χώρας. Δε ζητήσαμε ποτέ λευκή επιταγή απ’ τους συμφοιτητές μας. Ζητάμε να μας κρίνουν με βάση τις καινοτόμες προτάσεις μας γι’ αποτελεσματικότερη και πιο διαφανή λειτουργία του Πανεπιστημίου μας, την ανάπτυξη της έρευνας, την αξιολόγηση, την σύνδεση των πτυχίων με την αγορά εργασίας αλλά και τις υπόλοιπες γενικότερες και ειδικότερες προτάσεις και παρεμβάσεις μας. Πάνω απ’ όλα, η σταθερή μας παρουσία μέσα στ’ αμφιθέατρα, η προσπάθεια μας για την επίλυση σοβαρών καθημερινών προβλημάτων των συμφοιτητών μας, είναι τα συστατικά που μας οδηγούν στην πρωτοπορία του φοιτητικού κινήματος για την «υγεία» του οποίου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σταθερά.

 Top